Bli medarbeider!


 

Justivalen er en festival med fokus på faglig innhold og sosialt samvær, og tilbyr et omfattende program for studentene å delta på. I tillegg til studentene som kun deltar på Justivalen, er det 70-100 som bidrar til å arrangere hele uken. Frivillige studenter stiller opp som undersjefer og medarbeidere med oppgaver som blant annet arrangering av forelesninger og fiktiv rettsak, produksjonen og distribusjonen av et festivalmagasin, opprigging og nedrigging av hele festivalområdet, og håndtering av barområder og bartendere.

Undersjefene har ansvar for å planlegge oppgavene sine innen en viss ramme, samt å skaffe medarbeidere til å utføre dem. Dette gir studentene som er undersjefer et stort ansvar og en unik erfaring. Tidligere undersjefer vi har snakket med forteller at oppgavene de fikk var spennende og utfordrende, og at det var morsomt å skape et så stort arrangement for sine medstudenter.

Medarbeiderne får gjerne litt enklere oppgaver som ikke krever like mye tid, og responsen er som oftest at de synes det er gøy å bidra. Det er svært lav terskel for å søke seg som medarbeider, og mange ferske juss-studenter synes det har vært en fantastisk plattform for å bli kjent med miljøet på jussen.

Justivalen søker ikke ut studenter med mest erfaring, men er åpne for studenter som er ivrige og vil lære. Vi ønsker å gi studentene et innblikk i å arrangere Justivalen, samt at de skal få se hvor enkelt det er å være aktiv utenfor lesesalen, og hvor mye man får igjen i form av nye venner og nyttige erfaringer.

 


Ledige medarbeiderstillinger

Bartender

Som bartender får man minst en vakt som bartender på området. Det er en forholdsvis enkel oppgave som består i å selge øl, cider, drinker og mineralvann. Som bartender jobber man alltid sammen med 2-4 bartendere til, og man har tre barsjefer å forholde seg til.

Områdemedarbeider

Som områdemedarbeider skal man sørge for at festivalområdet alltid ser pent og representabelt ut. Man hjelper til under opp- og nedrigg, og under selve festivalen. Man jobber sammen med 2-4 medarbeidere til, og en Områdesjef.

Riggmedarbeider

Riggmedarbeiderne er selve kruttet i festivalen! Uten disse medarbeiderne blir det ingen telt på Tullinløkka, og derav ingen Justival! Som Riggmedarbeider hjelper man til i forkant og etterkant av festivalen, noe som betyr at man har fri under selve Justivalen. Arbeidet vil bestå i å hjelpe til å sette opp festivalteltene, sette opp gjerder rundt området og bære benker og utstyr. Riggetiden er en unik mulighet til å bli kjente med svært mange andre medarbeidere og undersjefer mens man jobber, spiser litt pizza og koser seg i det sedvanlig fine septemberværet.

Billettselger

Som billettselger vil man, som navnet tilsier, selge billetter til Justivalen. Dette skjer enten på universitetsområdet i forkant av Justivalen, eller på festivalområdet under Justivalen. Man jobber sammen med 1-2 billettselger til.

Distribusjonsmedarbeider

Som Distribusjonsmedarbeider vil man ha ansvar for å spre det glade Justivalbudskap til folket! Arbeidet vil innebære å dele ut plakater og magasiner i forkant av festivalen, sammen med 2-3 medarbeidere til.

Kos & Catering-medarbeider

Kos & Catering-medarbeiderne er et kjært syn for medarbeiderne på festivalområdet. Kos&Catering holder til i et lite telt på området, hvor de sørger for at de andre medarbeiderne og undersjefene får et fortjent avbrekk. Tradisjonen tro serveres det vafler, pølser, kaffe og saft. Man har 3 undersjefer som har hovedansvaret for Kos & Catering.

Vakt

Som Vakt på området skal man passe på at alt går som det skal. Man samarbeider med et innleid, profesjonelt vaktselskap, så vaktmedarbeiderne har ikke totalansvaret for området. Vaktene har en ypperlig mulighet til å kunne gå rundt på området og få med seg moroa, samtidig som man passer på at ikke moroa går over styr.


Søk medarbeiderstilling

For å søke til medarbeiderstillinger, sender man en e-mail til medarbeider@justivalen.no med litt informasjon om seg selv og eventuelt hva man kunne tenke seg å hjelpe til med. 

Alle medarbeiderstillingene passer svært godt for to eller flere venner som vil oppleve Justivalen sammen! Dersom man vil ha med seg en venn som medarbeider, anbefales det å sende en samlet søknad, eller bemerke i sin egen søknad hvem man vil jobbe sammen med.